Proceduri Recuperare medicala – FizioFamily Medical

Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Benzi kinesiologice

Benzile kinesiologice reprezinta un procedeu de bandajare reabilitativa, conceputa pentru facilitarea procesului natural de insanatosire a organismului, acordand de asemenea stabilitatea muschilor si articulatiilor fara limitarea miscarii. Ele trateaza in mod natural, pe langa kinetoterapie, electroterapie si masaj, o varietate larga de afectiuni prin ameliorarea durerii, facilitarea drenajului limfatic si a circulatiei sanguine si refacerea functiilor musculo-scheletale.

Dynamic tape are ca scop gestionarea incarcarii asupra tesuturilor prin absorbtia incarcarii si decelerareamiscarii, intr-un mod direct prin absorbtia incarcarii sau in mod indirect prin imbunatatirea cinematicii.)Tape-ul biomencanic ofera compresie mecanica, rezistenta sau sustinere in functie de necesitate, marestestabilitatea structurilor afectate si ajuta la introducerea unor miscari accesorii, creste forta stabilizatoare,detensioneaza tesuturile moi, imbunatateste circulatia. Aplicat pe echimoze(vanatai) si edeme are efectepozitive in sensul reducerii edemului si vindecarii mai rapide a echimozei deasemenea nu compromiteamplitudinea de miscare a structurilor vizate sau a efectuarea miscarilor complexe. Ofera input asupra sistemului nervos in acest mod aparand anumite mecanisme de control al durerii, ajuta proprioceptia sicontrolul motor. Cateva exemple de aplicatii: in tendinopatii, rupturi musculare, detensionari musculare,impingement, epicondilite, tunel carpian, fasciite plantare si lista poate continua.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.