Proceduri Recuperare medicala – FizioFamily Medical

Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Elongatii vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale. Aceste tractiuni vertebrale se indica pentru dureri lombare si cervicale subacute sau cronice de cauza discala (discopatii sau hernii de disc). Hernia de disc cervicala si lombara este o indicatie pentru aceasta terapie, dar nu pentru orice tip de hernie. Herniile cu sindrom dural sau vertebral marcat, hiperalgice sau cu afectare neurologica mare sunt contraindicate.

Este necesara consultatia si recomandarea medicului specialist de recuperare medicala, in baza unui RMN inainte de a face acest tratament si se asociaza cu electroterapie sau masaj pentru efecte pozitive. Se realizeaza prin echipamente specializate BTL care neutralizeaza fortele de compresiune prin relaxarea musculara, detensionarea ligamentara si marirea spatiului intervertebral.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.