Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Fizioterapia

Fizioterapia este una dintre practicile terapeutice consacrate, adresandu-se persoanelor cu complicatii ce tin de patologia miscarii. Prin mobilizare, manipulare,exercitiu si terapie manuala, fizioterapia urmareste restaurarea functiei normale la pacienti care sufera o gama larga de leziuni sau dureri. Ea se ocupa in primul rand de diagnosticarea si tratamentul leziunilor care implica sistemul neuromusculosecheletal (nervii, muschi, tendoane, oase, articulatii, cartilaj si ligamente).

cabinet fizioterapie crangasi

Deteriorarea uneia dintre structuri poate duce la dureri, amorteala, umflaturi, vanatai, rigiditate sau slabiciune. Fizioterapeutul are rolul de a trata structurile afectate si prevenirea complicatiilor. Cei ce ne trec pragul beneficiaza, pe langa consultul medical realizat de catre medicul specialist, o scurta evaluare initiala fiziokinetica in vederea atingerii obiectivelor tratamentului teraputic.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.