Proceduri Recuperare medicala – FizioFamily Medical

Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Handsfree Sono

Handsfree Sono este un aplicator independent de ultrasunet care foloseste tehnologia unica a campului rotativ. Aceasta tehnologie permite ca tratamentul sa fie unul foarte rapid, eficient, confortabil. Tehnologia cu ultrasunete in camp rotativ este cea mai recenta inovatie in ceea ce priveste aplicatorii cu cristale multiple.

Handsfree Sono controleaza vitezea de rotatie, puterea de emisie si adancimea de penetrare cu ultrasunete pentru fiecare cristal in parte

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.