Proceduri Recuperare medicala – FizioFamily Medical

Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Kinetoterapie

Kinetoterapia se defineste ca terapia ce foloseste exercitiile fizice statice si dinamice profilactice si curative. Aceasta studiaza mecanismele neuromusculare si articulare, asigurand omului activitatile motrice normale. Acest tip de tratament urmareste refacerea fortei musculare, cresterea rezistentei musculare, cresterea si adaptarea capacitatii de efort.

De asemenea kinetoterapia urmareste ameliorarea functiilor de coordonare, control si echilibru a corpului, formarea capacitatii de relaxare, corectarea posturii si a aliniamentului corpului, cresterea mobilitatii articlulare, reeducare respiratorie si a sensibilitatii.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.