Proceduri Recuperare medicala – FizioFamily Medical

Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Logopedie

Logopedia se ocupa de educatia vorbirii, iar in sens larg de studierea si dezvoltarea limbajului, de prevenirea si corectarea  tulburarilor de limbaj. Logopedul este specialistul care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul tulburarilor de limbaj si comunicare.

In prima faza, se creeaza relatia terapeutica intre logoped si copil, pentru ca acesta sa se simta in siguranta si sa fie obisnuit sa colaboreze cu adultul. Durata si reusita terapiei depinde in mare masura de gradul de implicare a tuturor celor care se ocupa de educatia copilului, prin stimularea continua a limbajului, prin crearea unui climat afectiv, prin incurajare, stimulare volitionala.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.