Proceduri Recuperare medicala – FizioFamily Medical

Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Masaj terapeutic

Masajul ajuta la detensionarea muschilor, imbunatatirea circulatiei, elimina stresul, induce relaxare, ajuta la corectarea posturii, reduce spasmele si crampele muscular, stimuleaza eliberarea de endorfine, stimuleaza sistemul limfatic.

Masajul terapeutic este benefic in reducerea durerii si tensiunii muscuare ajutand, de asemenea , la relaxare si reducerea stresului. Manevrele de masaj elibereaza pe langa efectele neurologice,endorfine care actioneaza ca un analgezic natural. Toata lumea poate beneficia de masaj, deci de ce sa nu faceti rezervare chiar astazi? 😊

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.