Proceduri Recuperare medicala – FizioFamily Medical

Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice. Aparatul pentru Shockwave consta intr-o sonda utilizata pentru exercitarea undelor de impuls de inalta presiune intr-o structura afectata.

Terapia Shockwave incurajeaza,de asemenea, fluxul sangvin, accelerand procesul de vindecare. Cele mai multe sesiuni dureaza 10-20 minute, iar majoritatea pacientilor necesita doar 3-5 sesiuni.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Tratamente Shockwave

Acest tratament inovativ si eficient ajuta la vindecarea sau reducerea durerii intr-o serie de afectiuni musculo-scheletice.

Elongatii Vertebrale

Se realizeaza prin aplicarea unei forte de tractiune in ax asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi si de a scadea presiunea intervertebrala, ajutand la repozitionarea coloanei vertebrale..

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.